Let’s keep in touch by discussing teaching and learning-related topics via the TEACHME forum! Feel free to leave your comments on the hotly debated pedagogical issues and take part in the related discussions! We are happy to get your feedbacks and generate new ideas towards becoming an e-teacher!
-
Stimati colegi!
Va invit sa discutam despre solutii cloud pentru evaluare.
Eu lucrez indeosebi, cu testmoz, instrumente Google, instrumente Office 365.
Dvs?
Eu utilizez Google forms, ProProfs.
Eu utilizez instrumente Google, foarte utile Office 365, dar în ultima perioadă cele mai efective pentru mine – cele de pe platforma Canvas. În plus soluții mai interactive ca și cele pe care ni le demonstrau la Kingston University, puteți să încercați evaluare rapidă și comodă pentru studenți – utilizarea soluțiilor actuale ale SmartBoard pentru plasarea itemilor online și studenții utilizează doar telefonul mobil pentru selectarea unei sau altei opțiuni rapide!
Dinu, sună interesant ceia ce spui despre Canavas. Se pare că rămân în urma trenului. Solicităm un master clas, în caz că ești disponibil.
Am facut unele cercetari in acest domeniu, desigur exista multe instrumente comerciale (ispring-quizmaker, Question Writer, Quizmaker 360, Online Quiz Creator, ClassMarker si multe altele) unele din ele permit crearea evaluarilor simple fara plata.
Eu am fost interesat sa gasesc ceva comod, simplu si gratis – de exemplu pot recomanda freeonlinesurveys.com si hotpot.uvic.ca. Par a fi destul de comode. Dar totusi am ajuns la concluzia ca evaluarile trebuie sa fie plasate in curs, sau evaluare curenta sau cea finala e mult mai comod si logic sa fie plasate pe platforma MOODLE.
Daca avem nevoie de ceva expres ce nu e legat cu MOODLE atunci una din cele mai comode solutii este Google Forms.
- You must be logged in to reply to this topic.