Invitație|Seminar de informare și Atelier de lucru Erasmus+

Wednesday November 13th, 2019 Announcements

Stimați colegi,

Oficiul Național Erasmus+ în Republica Moldova vă invită la un Seminar național de informare & Atelier de lucru Erasmus+, parte a Campaniei anuale de informare.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova și Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, în colaborare cu Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”.

Seminarul este dedicat staff-ului universitar din Republica Moldova și se va desfășura pe data de 27 noiembrie 2019, cu începere de la ora 9.00, la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” – ,,Clasa Viitorului” (Bloc I, str. I. Creangă, nr. 1, MD-2069).

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate noutățile în Apelul de proiecte Erasmus+ 2020 și perspectivele de colaborare internațională și vor fi organizate două ateliere de lucru dedicate proiectelor de Mobilitate Internațională de Credite și Jean Monnet.

În cazul în care doriți să participați la eveniment vă rugăm să vă înregistrați, până la 25 noiembrie 2019 inclusiv, urmând acest link: https://forms.gle/Ryaba4gXdc4VXzTy9 .

Pentru detalii rugăm să consultați agenda evenimentului, anexată la mesaj.

Vă așteptăm cu drag,
Echipa Oficiului Național Erasmus+ în Moldova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *